Çelebibağı Sıtkı Kürüm Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. - Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. - Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. - Çevremize de eğitim vermek için varız. - Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. - Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 8.30- 15. 10
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0533 496 64 60

WEB - https://sitkikurumortaokul.meb.k12.tr

Adres - ÇELEBİBAĞI MAH. ADİLCEVAZ YOLU İNÖNÜ/6 SK. ÇELEBIBAĞI SITKI KÜRÜM ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 1 ERCİŞ / VAN

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Adilcevaz yolu. Çelebibağı / Erciş / Van

Ulaşım Çelebibağı Belediye Otobüsleriyle ulaşılabilir. Özel öğretmen servisi ile de ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 107km ve ilçe merkezine 7km uzaklıktadır